Engelliler Haftası Etkinliği 2: 15 Mayıs 2024 tarihinde “Özel Gereksinimli Çocuk Aileleri Ve Uzmanlar Buluşuyor” isimli etkinlik düzenlendi

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü olarak düzenlemiş olduğumuz  “KAPSAYICI GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI”  isimli etkinlik T.Ü. Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda 15 Mayıs 2024 tarihinde 14.30’da düzenlenmiştir. Etkinlikte T.Ü. Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinin 2023/135 numaralı Bilimsel Araştırma Projesi birimi tarafından desteklenen Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamındaki araştırmalarının sonuçlarını paylaşılmıştır. Projenin akademik danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Aynur Gıcı Vatansever ve Araş. Gör. Dr. Zekiye Hande Yılmaz olup, projede emeği geçen lisans öğrencilerinin isimleri şöyledir: Alptekin GÜNGÖR, Eda Nur BAYEZİT, Semanur EVREN, Nurgül KEMENT, Gülsüm ÖZEKÇİ, Sadullah KOÇAK Yaşar Buğra YÜCEDAĞ, Rumeysa Elif ÇOKAL, Rozerin ALKAN Etkinlik 3 bölümden oluşmuştur. 1. Bölümde T.Ü. Bilimsel Araştırma Projeleri birimi tanıtılarak, projelere nasıl başvurulacağı ile ilgili bilgi verilmiş; 2. bölümde öğretmen adayları tarafından uygulanan Geleneksel Çocuk Oyunları Programının sonuçları paylaşılmış; 3. bölümde ise öğretmen adaylarının 25-29 Nisan 2024 tarihinde Kırıkkale Üniversitesinde düzenlenen 13. Ulusal Özel Eğitim Kongresi’nden araştırma sonuçlarını paylaşımlarına yönelik deneyimleri aktarılmıştır.
Bu içerik 20.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 144 kez okundu.