Eğitim Fakültesi Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu Eğitim Seminerleri

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu tarafından 12-14 Eylül 2023 tarihleri arasında ardışık eğitim seminerleri düzenlenmiştir.

Alanlarında uzman öğretim üyeleri Doç. Dr. Gökhan ILGAZ ve Doç. Dr. Levent VURAL, öğretim yöntemleri ve teknikleri konusunda etkili öğretim stratejileri ve öğrenci odaklı yaklaşımlar, Arş. Gör. Tugay KAÇAK modern teknoloji ve web 2.0 araçlarının ölçme ve değerlendirme süreçlerinde kullanımı, Dr. Öğr. Üyesi. Can MIHCI "Uçakları uçuran nedir?" sorusuyla, aktif öğrenme ve uzaktan eğitimi verimli kullanma, Dr. Öğr. Üyesi Gül GÜLER tamamlayıcı ölçme teknikleri, Doç. Dr. Abdullah Faruk KILIÇ sınıf içi ölçme teknikleri konularında seminerler vermiştir.
Bu içerik 19.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 351 kez okundu.