Eğitim Fakültesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

Ülkemiz genelinde, öğretmenlerin kutsal görevlerini başarıyla yerine getirmeleri ve toplumu şekillendirmeleri sebebiyle, 24 Kasım Öğretmenler Günü büyük bir coşkuyla kutlanmaktadır. Bu anlamlı günde, geleceğin öğretmenlerini yetiştiren Eğitim Fakültesi, öğretim elemanları ve öğretmen adayları bir araya gelerek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladılar.
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin AYDOĞDU, TÜ Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin, Eğitim Fakültesi öğretim elemanları ve öğretmen adayları, Öğretmenler Günü anısına düzenlenen kutlama programına yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikler, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü öğrencilerinin düzenlediği konserle başladı ve devamında öğretmenlerin topluma ve geleceğe sağladıkları değerli katkıları vurgulayan, Eğitim Fakültesi'nde birlik ve dayanışma duygularını güçlendiren çeşitli etkinliklerle devam etti.
 
Programın sonunda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin AYDOĞDU fakültemizden emekli Dr. Öğr. Üyesi Birol YİĞİT’e, TÜ Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin Trakya Üniversitesinden emekli Eğitim Fakültesi Sekreteri Esen ÜNLÜBAY, Memur Sevda BİRİNCİBUBAR ve Memur Çiğdem KANPAKOĞLU'na plaket takdim ettiler. Öğretim üyeleri ve idari personele, üniversiteye ve Eğitim Fakültesi'ne sağladıkları değerli katkılar, özverili çalışmalar ve eğitime yaptıkları katkılar için teşekkür edildi.
Ek Resimler
Bu içerik 29.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 177 kez okundu.