Eğitim Fakültesi Dekan-Öğrenci Buluşmalarının İkincisi Gerçekleştirildi

22 Kasım 2022 tarihinde Eğitim Fakültesinde Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN başkanlığında, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şahin DÜNDAR, Dekan Yardımcısı Levent VURAL, Fakülte Sekreteri Esen ÜNLÜBAY, Öğrenci İşleri Şefi Tezcan DEMİREL, Bilgi İşlem Memuru Fehmi KARA ve ana bilim dalları öğrenci temsilcilerinin katılımıyla Eğitim Fakültesi Dekan-Öğrenci Buluşmalarının ikincisi gerçekleşti.
Dekan Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, bütün katılımcılara hoş geldiniz diyerek 1. Dekan-Öğrenci Buluşması’nda öğrencilerden dinlenen istek, şikayet ve önerilerle ilgili fakültenin yapabilecekleri dâhilinde çözüme kavuşturulduğunu ve gerekli birimlerle de yazışmaların gerçekleştirildiğini ifade etti. Ardından ilk toplantı sonrası beliren yeni sorunlar ve henüz çözüme kavuşmamış konular üzerinde duruldu. Tutulan tutanak doğrultusunda talep, şikayet ve istekler ile ilgili çözüm önerileri geliştirileceği ve ne tür iyileştirmelerin yapıldığının bir rapor ile öğrenciler ile en kısa zamanda paylaşılacağı açıklamasında bulunuldu.
Sınıf Öğrenci Temsilcilerine ayrıca yüz yüze görüşmeler yanı sıra 7 gün 24 saat öğrencilerin Dekanlık, Bölümler, Anabilim Dalları, Öğrenci İşleri ve benzeri birçok birim ile ilgili dijital ortamda beğenilerini, istek, talep ve şikayetlerini iletebilecekleri iki aşamadan oluşan bir platformun oluşturulduğu ve burada toplanacak olan verilerin bir aylık periyotlar ile değerlendirileceği ve iyileştirme çalışmalarında kullanılacağı bilgisi verildi.
Ek Resimler
Bu içerik 23.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 503 kez okundu.