Eğitim Fakültesi Anketler ve Mezun İzleme Komisyonu Alt Kurulu Çevrim İçi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz Anketler ve Mezun İzleme Komisyonu Alt Kurulu başkanlığı tarafından, Microsoft Teams üzerinden 22.03.2021 saat 17.00 ’ de Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarının katıldığı çevrim içi bir toplantı gerçekleştirilmiştir.
Komisyon başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÖZKAN, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Güz yarıyılında uygulamış oldukları beş farklı anket çalışmasının sonuçlarını paylaşmıştır. Ayrıca bahar yarıyılı için üzerinde çalıştıkları yeni anketlerden bahseden başkan Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÖZKAN, bu anket içeriklerinin Eğitim fakültesi akreditasyon süreçleri ile önemini vurgulamıştır. Toplantının devamında başkan yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Kutay UZUN anketlerin raporlanmasından bahsetmiş ve alt kurul üyeleri öz değerlendirme raporlarını sunmuştur.
Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç MADEN, toplantının açılış konuşmasında anketler ve mezun izleme komisyonu alt kurulunun öneminden bahsetmiş, başta alt kurul başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÖZKAN’ a ve tüm kurul üyelerine teşekkürlerini ileterek kurulun bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilemiştir.
Ek Resimler
Bu içerik 25.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 511 kez okundu.