Edirne Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi Yabancı Dil Sınıfı Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etti

Edirne Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi'nin yabancı dil sınıfı öğrencileri, Almanca öğretmeni Çiğdem ERSET, İngilizce öğretmenleri İlknur ATİK ve Olcay DAL eşliğinde üniversitemizin Almanca ve İngilizce Öğretmenliği programlarını ziyaret etti. Yabancı Diller Eğitimi Bölümünde gerçekleşen bu ziyaret sırasında, öğrenciler her iki öğretmenlik programı hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı buldular. Fakültemizi gezen öğrenciler, sınıflar, yabancı dil kitaplığı ve fakültemizin fiziki yapısını da yakından tanıdılar. Bu ziyaret, lise öğrencilerinin gelecekteki mesleki hedeflerine yönelik önemli bir deneyim olmuştur.

Bu içerik 10.10.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 151 kez okundu.