Edirne Valiliği, Trakya Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğinde STEM Eğitimi Düzenlendi

Edirne Valiliği, Trakya Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Edirne Merkez ve ilçelerinde görev yapan öğretmenlere yönelik STEM Eğitimi düzenlendi. 5-7 Şubat 2020 ve 12-14 Şubat 2020 tarihlerinde Edirne Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ve Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde 2 defa gerçekleştirilen eğitim 18-20 Mart 2020 tarihinde Uzunköprü Atatürk Ortaokulu’nda ve 25-27 Mart 2020 tarihinde Keşan Ahmet Yenice Ortaokulu’nda olmak üzere yine 2 defa gerçekleştirilecektir. Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Eylem Bayır, Dr. Öğr.Üy. Hüsniye Durmaz ve Dr. Öğr.Üy. Hasan Özyıldırım tarafından yürütülen eğitimler yarım gün teorik, iki buçuk gün uygulamalı olarak gerçekleştirilmektedir. 21. Yüzyıl becerilerinin çocuklara kazandırılmasında temel yaklaşım olarak işaret edilen STEM Eğitiminin Edirne‘deki okullarda kullanılmasını yaygınlaştırmak amacıyla planlanmıştır.

Bu içerik 19.02.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 407 kez okundu.