Edirne MEM Çocuk Akademileri Kapsamında “Yaratıcı Dramayla Değer Eğitimi” Etkinliği Gerçekleştirildi

Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2023 Eğitim Vizyonu Projelerinden Çocuk Akademileri Projesi kapsamında 26.05.2022 tarihinde 09.00-12.00 saatleri arasında Fakültemiz Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Cansu ÇETİNKAYA AYDOĞDU tarafından ortaokul 6. sınıf öğrencilerine yönelik “Yaratıcı Dramayla Değer Eğitimi” isimli atölye gerçekleştirilmiştir. 23 öğrenci ile birlikte gerçekleştirilen etkinlik kapsamında öğrencilerle sabır değerine yönelik etkinlikler yapılmıştır. Eşref Armağan’ın hayat öyküsü ele alınarak öğrencilerin yaparak-yaşayarak öğrenmeler gerçekleştirmesine olanak sağlanmıştır.
Bu içerik 30.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 218 kez okundu.