Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder ARPACI'dan Fakültemize Ziyaret-

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Önder ARPACI ve beraberindeki heyet ile Dekanımız Sayın Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Musa ULUDAĞ, Doç. Dr. Levent VURAL ve bölüm başkanlarımızın yer aldığı toplantı 09.06.2020 tarihinde fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. 2019-2020 eğitim-öğretim yılı başında yapılan işbirliği doğrultusunda gerçekleştirilen bir dizi çalıştay, atölye çalışması ve eğitim kurslarının değerlendirildiği toplantıda Sayın Dr. Önder ARPACI yapılan çalışmalar ekseninde olumlu geri dönüşlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni dönemde yapılacak çalışmaların yelpazesinin genişletilmesi hususunda karşılıklı görüşlerin paylaşıldığı toplantıda Sayın Dr. Önder ARPACI; Dekanımız Sayın Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Musa ULUDAĞ ve Doç. Dr. Levent VURAL'a birer adet Edirnekari takdim etti ve toplantı iyi dilekler eşliğinde sonlandırıldı.

Fakültemiz ile Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki işbirliği uyarınca gerçekleştirilen çalışmaların yer aldığı etkinlikler aşağıda tablolar halinde sunulmuştur.

Bu içerik 10.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 891 kez okundu.