Edirne İl Millî Eğitim Müdürlüğünden Fakültemize Ziyaret

Edirne İl Millî Eğitim Müdürlüğü 05 Ekim 2023 Perşembe günü Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ne yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında yeni eğitim öğretim yılında yapılacak iş birliği çalışmaları görüşüldü.

Görüşmelere İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder ARPACI başkanlığında, Müdür Yardımcısı Cemal  TURAN ve Şube Müdürü Hümeyra GÜRGEN katıldı. Görüşme, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç MADEN'in T.Ü. Eğitim Fakültesi içerisindeki makamında gerçekleştirilmiş ve Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Erhan VATANSEVER ile Dr. Öğr. Üyesi Sertaç ARABACIOĞLU, Eğitim Bilimleri Bölüm Bşk. Prof. Dr. Tuncer BÜLBÜL ve Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Gökhan ILGAZ toplantıya katılmıştır.

Ziyaret sırasında, 2023/2024 eğitim öğretim yılında Edirne MEM Akademileri kapsamında okul yöneticilerine, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere yönelik yapılacak çalışmalar ele alındı. Edirne Bilimsel Araştırma Paylaşım Günleri çerçevesinde öğretim üyelerinin ve lisansüstü öğrencilerin güncel akademik bilgi ve deneyimlerini öğretmenlerle paylaşabilecekleri yeni bir çalışma üzerinde görüşüldü. Ayrıca, ileriye dönük proje planları da görüşülerek kararlar alındı.
Ek Resimler
Bu içerik 11.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 197 kez okundu.