Edirne İl Millî Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı

Edirne İl Millî Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı bu yıl 21. 09. 2022 tarihinde Tunca Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Sayın Sıdkı ZEHİN Başkanlığında gerçekleştirildi. Edirne İl Milli Eğitim Müdürü sayın Dr. Önder ARPACI ve Dekanımız Prof. Dr. Sevinç MADEN ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemal TURAN’ın ve çeşitli resmi kurum-kuruluş ile STK temsilcileri ve okul/kurum müdürleri, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımı ile gerçekleşen toplantıda; Okul Öncesi Eğitimin Yaygınlaştırılması, Köy Yaşam Merkezleri ile ilgili yapılan çalışmalar, Eğitimde Başarıyı Artırma Projesi, Yerel Projelerin Uygulanması, Devamsızlığın Önlenmesi, Mesleki ve Teknik Eğitimin Yaygınlaştırılması ve MESEM programına yönelik yapılan çalışmalara ilişkin sunum gerçekleştirildi. Daha sonra yeni dönemde yapılacak çalışmalara ilişkin bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, çeşitli konularda söz alan komisyon üyeleri görüş ve önerilerini ilettiler.
Bu içerik 22.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 262 kez okundu.