Edirne’den Kars’a uzanan “Müzik İçin El Ele” Projesi

Öğr. Gör. Gül SAKARYA danışmanlığında Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri Şevval Merkit, Mısra Gürsel, Nağme Özenbaş, Başak Emek, Ecem Boy, Özcan Kalfa ve Mehmet Turan tarafından hayata geçirilen “Müzik İçin El Ele Projesi” başarıyla gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin, Anabilim Dalı’mız eski mezunlarından Seren BALKAN’ın müzik öğretmeni olarak görev yaptığı Kars Digor Dağpınar Ortaokulu’nda öğrenim görmekte olan öğrenciler için müzik aleti yardımı yaptıkları projede, çeşitli Orff çalgıları ve elektronik piyano gibi müzik aletleri temin edilmiştir. Projeye katkılarından dolayı Ar Müzik ve Margi Outlet’e teşekkür ederiz.

Bu içerik 06.01.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1618 kez okundu.