Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kreşler ve gündüz bakımevleri personellerine yönelik eğitim düzenlendi

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Yeşim FAZLIOĞLU, Doç.Dr.Ezgi AKŞİN YAVUZ, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim dalı öğretim üyesi Doç.Dr. Seda DONAT BACIOĞLU tarafından Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kreşler ve gündüz bakımevleri personellerine eğitim verildi.
27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 13.00-16.00 saatleri arasında, Gençlik Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen hizmetiçi eğitim programında öğretim üyelerimiz kreş ve gündüz bakımevleri öğretmenlerine “Erken Çocuklukta Gelişim”, “Duygu Yönetimi” ve “Mahremiyet Eğitimi” konularında sunumlar yapmışlardır. Eğitim katılımcıların soru-cevap ve İl Müdürlüğü yöneticilerinin teşekkür konuşmalarıyla sona ermiştir.
Bu içerik 28.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 155 kez okundu.