EDİRNE’ DEN ŞANLIURFA’ YA KİTAPLARLA YOLCULUK

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı’ nda öğrenim görmekte olan öğretmen adayları, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Ebru Selçioğlu Demirsöz danışmanlığında, 2013 yılında fakültemizden mezun olan öğretmenimiz Ceyda Çapık Çelik’in öğretmenlik yapmış olduğu Şanlıurfa  Bozova Kabacık İlkokulu 1., 2. ve 3. sınıf öğrencileri ile uzaktan el ele diyerek “ Edirne’ den Şanlıurfa’ ya Kitaplarla Yolculuk” adlı çevrimiçi etkileşimli kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler. Projede 6 Şubat 2023 depreminden etkilenen çocuklarımızın okullarına döndükten sonra kaygı ve korkularını azaltabilmek, uzaktan da olsa onların yanında olduğumuzu hissettirip,  onların mutlu olmalarını sağlamak amaçlanmıştır. Dokuz farklı öykü kitabının etkileşimli olarak okunup, etkin çalışmaların yapıldığı projeye okulun diğer öğretmenlerinden Gülbahar Songur ve Eda Mandaş öğretmenlerimiz de destek vermişlerdir.  Şanlıurfa Bozova İlkokulu’ nun biricik çocuklarına, projemize destek veren öğretmenlerimiz ile okul yönetimine teşekkür ederiz. Projede görev alan öğretmen adaylarımızı başarılı çalışmaları için kutluyoruz.

PROJEDE GÖREV ALAN ÖĞRETMEN ADAYLARI:
Beyza Boşver, Burçe Sezgin, Çisem Arıcı, Edanur Özkan, Ege Baran Gülsün,
Semanur Öztürk, Sıla Bozdağ, Yağmur Avşar, Zehra Yılmaz
Bu içerik 15.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 484 kez okundu.