Dr. Öğr. Üyesi Fatih DERELİ'den BİLSEM Aile Eğitim Semineri

Fakültemizin Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih DERELİ, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Üniversitemiz iş birliğinde düzenlenen Özel Yetenekli Öğrencilerin Eğitimine İlişkin İş Birliği Protokolü kapsamında Şehit Nefize Çetin Özsoy Bilim ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerin ailelerine yönelik hafta içi ve hafta sonu grupları olmak üzere 21.02.2020 ve 22.02.2020 tarihlerinde “Üstün Yetenekli Çocuklarda Mizaç” başlıklı seminer vermiştir.

“Üstün Yetenekli Çocuklarda Mizaç” başlıklı seminerde; üstün yetenekli çocuklardaki mizaç özellikleri ve üstün yetenekli çocuklarda başarıyı etkileyen faktörler konularında ilgili literatür çerçevesinde bilgilendirme yapılmıştır. Bununla birlikte üstün yetenekli çocuklarda yaratıcılık becerilerini desteklenmesi konusunda dünyada kullanılan yöntemler ve uygulamalar paylaşılmıştır.

Bu içerik 03.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 590 kez okundu.