Dr. Öğr. Üyesi Ebru SELÇİOĞLU DEMİRSÖZ’den Veli Akademilerinde Seminer

Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyemiz Dr. Öğrt. Üyesi Ebru SELÇİOĞLU DEMİRSÖZ tarafından Fakültemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleşen Veli  Akademileri Projesi gereğince 13 Şubat 2020 tarihinde Plevne İlkokulu velilerine, 20 Şubat 2020 tarihinde Ticaret Borsası İlkokulu velilerine, 27 Şubat 2020 tarihinde ise 75. Yıl İlkokulu velilerine “Çocuğumun Neye Yeteneği Var? (Evde Çoklu Zeka)” konulu  seminer verilmiştir.  Seminerin amacı bir öğrenme kuramı olan çoklu zekanın kuramsal boyutu hakkında bilgi vererek, bunun geliştirilmesi için evde neler yapılabileceği  ve  bu gelişim sürecinde olması gereken destekleyici anne-baba rollerine dair farkındalık oluşturularak,  veli paylaşımları üzerinden karşılıklı fikir alışverişi yapmaktır.
Bu içerik 06.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 769 kez okundu.