Dr. Öğr. Üyesi Ebru SELÇİOĞLU DEMİRSÖZ’den “Masaldan Dramaya” Atölyesi

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Ebru SELÇİOĞLU DEMİRSÖZ tarafından Özel Edirne Bahçeşehir İlkokulu anasınıfı öğrencilerine 10.01.2022 tarihinde “Masaldan Dramaya” adlı atölye çalışması gerçekleştirildi. Atölye çocukların kendilerini daha rahat ifade etmelerini sağlamak ve masala hazırlamak amacıyla gerçekleştirilen ısınma çalışmaları ile başladı. Ardından, Susanna Isern tarafından yazılan “Bir Dostluk Masalı” adlı kitap çocuklara paylaşımlı okuma ile sunuldu. Süreç içerisinde çocuklar,  masal kahramanlarından biri olarak ya da masala yeni bir kahraman ekleyerek doğaçlama tekniği ile masalın bir bölümünü canlandırdılar. Atölye tüm masal kahramanlarının bir araya gelerek vermiş oldukları fotoğraf karesi anı ile sonlandı.
Bu içerik 13.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 414 kez okundu.