Dr. Öğr. Üyesi Cansel Şenoğlu Özdemir Tarafindan Gitar Atölyesi Gerçekleştirildi

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trakya Üniversitesi işbirliği ile Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Cansel ŞENOĞLU ÖZDEMİR, 25 Nisan 2023’te bir gitar atölyesi gerçekleştirdi. Edirne Çocuk Akademisi bünyesinde gerçekleştirilen bu atölye çalışması 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde yapıldı. Dr. Öğr. Üyesi Cansel ŞENOĞLU ÖZDEMİR’e Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri Ayşenur KUZU, Yusuf TÜTÜNCÜ, Berk ÖZKILIÇ ve Cenk Burak AKSOY da eşlik etti.

Atölye çalışmasında öncelikli olarak gitar çalmaya istekli öğrencilere gitar çalgısı tanıtılarak bu çalgı ile ilgili bilgiler verildi. Sonrasında öğrencilerin gitar eserleri dinlenerek onlara geri bildirim verildi. Ayrıca gitar eğitimi ile ilgili öğrencilerin merak ettiği sorular cevaplanırken etkinliğe öğrencilerin gösterdiği ilgi dikkat çekti.
Bu içerik 02.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 390 kez okundu.