Doç. Dr. Deniz Mertkan GEZGİN'den Uluslararası Öğrencilere Yönelik “Etkili Sunum Teknikleri” Semineri

Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Etkili Sunum Teknikleri” seminerinde Fakültemiz Bilgisayar ve Öğretim Teknoloji Eğitimi Bölümünden Doç.Dr. Deniz Mertkan GEZGİN, uluslararası öğrencilere yönelik sunum teknikleri hakkında teorik ve pratik bilgiler vermiştir.

Seminer kapsamında öncelikle bilişsel yük kuramı, çoklu ortam tasarımı ve ilkeleri hakkında bilgiler verilmiştir. İkinci aşamada sunum programları, sunum içeriği hazırlama, sunum öncesi ve sunum anında yapılacak işlemler öğrencilere detaylı bir şekilde anlatılmıştır. Böylelikle uluslararası öğrencilere hem akademik hayatlarında hem de iş hayatlarında yapacakları sunumlar için teknik ve pratik bilgiler verilmiştir. Seminer sonunda öğrencilerin sorularına açıklık getirilmiştir.
Bu içerik 03.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 236 kez okundu.