Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ, Doç. Dr. Figen GİRGİN, Dr. Öğr. Üyesi Osman MUSAOĞLU’ndan Velilere “Sanatın ve Sanat Eğitiminin Gerekliliği” Konulu Seminer

2021-2022 eğitim-öğretim yılı Trakya Üniversitesi ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2023 Eğitim Vizyonu Projelerinden Veli Akademileri Projesi kapsamında düzenlenen seminere Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ, Doç. Dr. Figen GİRGİN, Dr. Öğr. Üyesi Osman MUSAOĞLU konuşmacı olarak katıldı. 4 Nisan 2022’de saat: 10.00’da başlayan seminer yaklaşık 90 dakika çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Veli Akademileri kapsamında velilere yönelik “Sanatın ve Sanat Eğitiminin Gerekliliği” hakkında verilen seminere 80 veli katıldı. Seminerde Sanat, Sanat Eğitimi ve sorunları konuları üzerinde durularak bilgiler verildi. Seminerin sonunda velilerden gelen sorular öğretim üyeleri tarafından yanıtlandı.
Bu içerik 21.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 238 kez okundu.