DİĞER ÜNİVERSİTELERDEN YAZ OKULU ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURU (GÜNCELLENDİ)

Diğer Üniversitelerde ders alacaklar öğrencilerin ders alma izin formu için  tıklayınız.

Örnek Form için tıklayınız.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEMİZDE YAZ OKULU PROGRAMI YAPILMAYACAKTIR. DİĞER ÜNİVERSİTELERDEN YAZ OKULU ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKENLER VE ŞARTLAR AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

  • ALINACAK DERSLERİN KREDİ VE AKTS’LERİNİN BÖLÜM DERSLERİNE EŞİT VEYA FAZLA OLMASI.
  • YAZ OKULUNDA BİRDEN FAZLA DERS ALINMASI DURUMUNDA  EN FAZLA TOPLAM 10 KREDİ , TEK BİR DERS ALINMASI DURUMUNDA  İSE 10 KREDİ'DEN FAZLA DERS ALABİLİR.


Diğer üniversitelerde yaz okulunda ders alacak öğrencilerin form doldururken dikkat etmesi gereken hususlar…

  1. Form bilgisayara indirildikten sonra dosya adının öğrencino_ad_soyad (örnek: 1180501200_ahmet_meric) olarak düzenlenmesi gerekir.
  2. İşaretli alanların hepsi doldurulmalıdır. Form doldurulurken bilgilerin eksiksiz-yanlışsız olmasına dikkat edilmesi önemlidir.
  3. Trakya üniversitesindeki derslerin bilgilerine https://eos.trakya.edu.tr/Pages/CoursePlan.aspx?lang=tr-TR&academicYear=2019&facultyId=5&programId=11&menuType=unit adresinden ulaşılabilir. Eski müfredat derslerinin bilgilerine ise sağ üst köşede öğretim yılında önceki yıllar tıklanarak ulaşılabilir.
  4. Diğer Üniversitelerden alınacak derslerin bilgilerine  http://www.oidbdokuman.com/?pnum=9&pt=Ders+Program%C4%B1+ve+%C4%B0%C3%A7erikleri adresi aracılığıyla ulaşılarak Bologna sayfası veya ders içerikleri sayfalarından edinilebilir. Ders içeriği açılmalı ve bu sayfanın linki kopyalanarak formda bulunan diğer üniversite alanında ilgili dersin altına link yapıştırılmalıdır.
  5. Form doldurulduktan sonra mutlaka kurumsal e-posta (adısoyadı@trakya.edu.tr veya ÖğrenciNo@trakya.edu.tr) ile ilgili bölüm sekreterine  WORD belge türünde gönderilmelidir.
  6. Kurumsal e-posta ile gelmeyen ve WORD formatında olmayan kişilerin  başvurusu kabul edilmeyecektir. 


Dilek ERTEN İLHAN    

dilekilhan@trakya.edu.tr


Arzu ATAKİŞİ 

   arzuatakisi@trakya.edu.tr

Bu içerik 23.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 14739 kez okundu.