Dekanlık Devir Teslim Töreni

Eğitim Fakültesi Dekanlığında önemli bir devir teslim töreni gerçekleştirildi. Yeni dekan olarak atanan Prof. Dr. Eylem BAYIR, görevini eski dekan Prof. Dr. Sevinç MADEN’den devraldı.
Tören, Rektör Prof. Dr. Mustafa HATİPLER’in katılımıyla Eğitim Fakültesi Dekanlığında yapıldı. Ayrıca, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Muzaffer DEMİR, Prof. Dr. Mustafa TAN ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ da törene katılarak yeni dekan BAYIR’a başarılar diledi.
Devir teslim töreninde konuşan Rektör HATİPLER, eğitim alanında yeni hedeflerin belirlenmesi ve stratejik planlamaların önemine vurgu yaptı. Prof. Dr. Eylem BAYIR, Eğitim Fakültesi’nin akademik kadrosu ve öğrenci potansiyeliyle daha ileriye taşınacağını ifade etti.
Eski dekan Prof. Dr. Sevinç MADEN ise, görev süresi boyunca sağladığı katkılar ve elde edilen başarılar için teşekkür ederek, yeni dekan BAYIR’a desteklerini belirtti.
Tören, yeni dönemde Eğitim Fakültesi için umut verici bir başlangıç olarak değerlendirildi.
Bu içerik 17.10.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 103 kez okundu.