COVID-19 Testi Pozitif Olan Öğrencilerin Ek Sınav (Bütünleme-Tek ders) Hakkı

Ülkemizde pandemi sürecinin devam etmesi ve öğrencilerimizin mağduriyetinin önlenmesi amacıyla Üniversitemiz ön lisans, lisans, lisansüstü ve hazırlık eğitimi verilen programlarda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Akademik Takviminde bütünleme sınav haftasında COVID-19 testinin pozitif olması nedeniyle final veya bütünleme ile tek ders sınavına giremeyen ve bu durumunu kayıtlı olduğu birime belgelendirmek şartıyla başvuran öğrencilere, ilgili birimin yönetim kurulunca belirlenecek bir tarihte bütünleme ve tek ders sınav hakkı verilmesinin uygun olduğuna ve Üniversitemiz Senatosuna arzına mevcudun oy birliği ile karar verildi.

Bu haktan faydalanabilmek için web sayfamızdaki formu doldurmanız, ekine COVID-19 pozitif / karantinada raporunuzu eklemeniz ve okul yönetiminize başvurmanız gerekmektedir.

COVID-19 Testi Pozitif Olan Öğrencilerin Ek Sınav Hakkı Talep Formu için tıklayınız.
Öğrencilerimiz formları şahsen ve e-posta (ogr05@trakya.edu.tr ) ile ulaştırabilirler.

Bu içerik 21.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 959 kez okundu.