BÜTÜNLEME SINAVLARI SONUNDA MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Fakültemiz Bölümlerinde Bütünleme Sınavları itibariyle sorumlu oldukları tüm derslerden başarılı olan öğrencilerimiz 21.08.2020 tarihli Fakülte Yönetim Kurulu Toplantısında alınan 1 no'lu karar uyarınca 21 Ağustos 2020 tarihi itibariyle mezun olmuşlar ve mezuniyet durumları YÖKSİS veri tabanına aktarılmıştır.

Geçici Mezuniyet Belgelerini almak isteyen öğrencilerimiz (YABANCI UYRUK KONTENJANINDAN KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLER HARİÇ) Mezuniyet Belgelerini e devlet üzerinden elektronik imzalı olarak alabilirler.

Mezuniyet Belgesini ıslak imzalı almak isteyen mezunlarımız aşağıda örneği verilen dilekçe ile ekinde belirtilen belgeleri de sunarak Fakültemiz öğrenci işleri bürosundan bizzat kendileri gelerek Geçici Mezuniyet Belgelerini alabilirler veya noter üzerinden vekâlet verecekleri bir kişiye aldırtabilirler.

Mezun olan öğrencilerimizi kutlar, hayat boyu sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Eğitim Fakültesi Dekanlığı

İlişik kesmek için Örnek Dilekçe için tıklayınız.

Bu içerik 21.08.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 545 kez okundu.