“Bilinçli Ebeveynlik” Veli Akademisi Gerçekleştirildi

TÜBAP 2022/171 no’lu yürütücülüğünü Doç.Dr.Seda DONAT BACIOĞLU’nun yapmış olduğu “Teknoloji Kullanımında Bugünün Bilinçli Ebeveynleri Yarının Bilinçli Çocukları” Koşulsuz Araştırma Projesinin 2. Etabında veli eğitimleri yapıldı. Projenin ilk etabında 7-12 yaş grubu çocuklara 23 Nisan haftasında Fakültemiz bahçesinde geleneksel çocuk oyunları şenliği düzenlenmişti. Devamında teknoloji kullanımında “Bilinçli Ebeveynlik” konusunun işlendiği veli eğitimleri verildi. Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa veli akademileri kapsamında gerçekleştirilen eğitim programına ilimizin çeşitli okullarından veliler katılmışlardır. Katılımcılara, Doç.Dr.Seda DONAT BACIOĞLU ve Doç.Dr.Deniz Mertkan GEZGİN tarafından “Dijital Ebeveynlik”, “Davranış Yönetimi”, “Stresle Başa Çıkma Yöntemleri” ve “Aile İçi İletişim” konularında eğitim verilmiştir. Eğitim sonunda velilere katılım belgesi takdim edilmiştir.
Bu içerik 02.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 290 kez okundu.