ATATÜRKÜMÜZ’ÜN EDİRNE’YE GELİŞİNİN 93. YILI

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün Edirne’ye gelişinin 93. Yıldönümü kutlama etkinlikleri nedeni ile  Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı ve Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı öğretmen adaylarımız ile sorumlu akademisyenlerimiz Dr. Öğr. Üyesi Ebru SELÇİOĞLU DEMİRSÖZ ve Arş. Gör. İlyas SÖNMEZ ilimizde düzenlenen törende fakültemizi temsil etmişlerdir. İnönü İlkokulu önünden Atatürk Anıtı’ na kadar süren kortej yürüyüşü, Atatürk Anıtı’ nda yapılan çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı töreni ardından, grubumuz Belediye Başkanlığı binasında bulunan Atatürk Odası’ nı ziyaret etmişler, öğretmen adayları adına Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretmen adayımız Ceren Kozanoğlu Atatürk Odası anı defterine duygu ve düşüncelerini yazmıştır. Tören İlimiz Halk Eğitim Merkezi Mimar Kemalettin Çok Amaçlı Kültür ve Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen program ile sona ermiştir.
Bu içerik 22.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 212 kez okundu.