Arş. Gör. Sema DURAN BAYTAR'dan "Eğlenirken Yazıyor, Yazarken Eğleniyoruz" Etkinliği

Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2023 Eğitim Vizyonu Projelerinden Çocuk Akademileri Projesi kapsamında Fakültemiz Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Sema DURAN BAYTAR tarafından ilkokul 4. sınıf öğrencilerine yönelik “EĞLENİRKEN YAZIYOR, YAZARKEN EĞLENİYORUZ” isimli etkinlik gerçekleştirilmiştir. 16 Ocak 2023 saat 10.30-12.30 arasında Şehitasım İlkokulu’ndan 20 öğrenci ile birlikte gerçekleştirilen etkinlik kapsamında öğrencilerle yaratıcı yazma çalışmaları yapılmıştır. İlk oturumda öğrenciler farklı yaratıcı yazma konuları hakkında konuştuktan sonra bu konulardan seçtikleri biriyle ilgili yazarak sürece aktif olarak katılmışlardır. İkinci oturumda yapılan çalışmada öğrencilerin eşli yazması sağlanarak etkinlik tamamlanmıştır.
Bu içerik 27.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 321 kez okundu.