Arş. Gör. Nalan ÇEVİK'ten “Çocuklarla Resimli Kitapların Dünyasına Yolculuk’’ Etkinliği

Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2023 Eğitim Vizyonu Projelerinden Çocuk Akademileri Projesi kapsamında Fakültemiz Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Nalan Çevik tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik ‘’ÇOCUKLARLA RESİMLİ KİTAPLARIN DÜNYASINA YOLCULUK’’ isimli etkinlik gerçekleştirilmiştir. 10 Mart 2022 saat 13:00-15:00 arasında Vali Fahri Yücel İlkokulu’ndan 30 öğrenci ile birlikte gerçekleştirilen etkinlik kapsamında öğrencilerle etkileşimli olarak resimli kitap okuma çalışması yapılmıştır. Öğrenciler okuma sürecine, okuma öncesi ve okuma sırasında tahminlerini yazarak aktif olarak katılmışlardır. Çeşitli sorular üreterek okuma sonrası merak ettikleri sorulara kitaptan cevaplar bularak etkinlik tamamlanmıştır.
Bu içerik 16.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 414 kez okundu.