Araş. Gör. Rahim ŞENTÜRK'ten “YDS Almanca Yol Haritası” Semineri

Almanca öğretmen adaylarına yönelik, MEB’e öğretmen olarak atanabilmek ve kariyer planlamalarında yol gösterecek “YDS Almanca Yol Haritası” semineri Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı Üyesi Araştırma Görevlisi Rahim Şentürk tarafından Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans salonunda yüz yüze seminer gerçekleştirdi. Seminere Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hikmet Asutay, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Handan Köksal ve Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Mukadder Seyhan Yücel, Araş. Gör. Binnur Arabacı ve öğrenciler katıldı. Seminer kapsamında: Almanca Öğretmenlik Sınavları, YDS Almanca, YDS Almanca sınavının hangi dil becerilerini ölçtüğü, sınavın soru formatları ve dağılımları, çıkmış YDS soruları hakkında bilgi verildi ve öğrencilerden gelen sorular Araş. Gör. Rahim Şentürk tarafından yanıtlandı. Seminer sonrası kura ile kitap çekilişi gerçekleştirildi. Rahim Şentürk tarafından yazılan YDS Almanca Deneme kitabı, kura çekilişi sonucu 5 öğrencimize hediye edildi.
Bu içerik 21.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 531 kez okundu.