Araş. Gör. Rahim ŞENTÜRK, Almanya'daki Martin Luther Üniversitesi'nde COST Projesi Çalıştayına Katıldı

Eğitim Fakültesi Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Rahim ŞENTÜRK, "Cümle Yapılarının Teorisinin Geliştirilmesi: Tanım, Sınıflandırma, Analiz" başlıklı PhraConRep COST Ağı'nın ilk ortak Çalışma Grubu toplantısına bizzat katıldı. Toplam 46 katılımcının yer aldığı bu toplantı, 20 ülkeden araştırmacıların bir araya gelmesiyle gerçekleşti. 08-09 Mart 2024 tarihleri arasında Martin-Luther-Üniversitesi Halle-Wittenberg'de düzenlenen etkinlik, Orta ve Doğu Avrupa dillerinde çok dilli deyim yapıları havuzuna odaklandı. Araştırma Görevlisi Rahim Şentürk'ün katılımı, fakülteye uluslararası alanda daha fazla görünürlük sağladı ve akademik ilişkilerin güçlenmesine katkıda bulundu.
Çalıştay Linki:
Bu içerik 18.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 173 kez okundu.