Anketler ve Mezun İzleme Komisyonu Akreditasyon Süreci Sonrası Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Anketler ve Mezun İzleme Komisyonu Alt Kurulu, akreditasyon süreçleri sonrası “Geliştirmeye Açık Yönler”, “İyileştirme Çalışmaları” ve “Tamamlanan Anket Sonuçlarının Raporlanması” gündemiyle 09.05.2023 tarihinde saat 14.30’da Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlık toplantı salonunda değerlendirme toplantısı gerçekleştirmiştir.
Anketler ve Mezun İzleme Komisyonu üyeleri, Dekan yardımcısı Doç. Dr. Levent VURAL ve komisyon başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÖZKAN başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda 2022-2023 dönemi EPDAD akreditasyon değerlendirme raporunda anket çalışmaları ve mezun izleme ile ilgili sunulan görüşler değerlendirilerek 2023-2024 dönemi ile ilgili yeni kararlar alınmıştır.
Bu içerik 15.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 287 kez okundu.