Almanya Paderborn Üniversitesinden Dr. Cornelia ZIERAU'n Erasmus Plus değişim programı kapsamında Fakültemize ziyareti

Erasmus Plus değişim programı kapsamında Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalında ders vermek üzere fakültemize gelen Almanya Paderborn Üniversitesinden Dr. Cornelia ZIERAU ile Dekanımız Prof. Dr. Sevinç MADEN, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Sertaç ARABACIOĞLU ve Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalından Prof. Dr. Hikmet ASUTAY, Prof. Dr. Handan KÖKSAL, Prof. Dr. Mukadder SEYHAN YÜCEL, Doç. Dr. Selma AKOL GÖKTAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Çağlayan KARAOĞLU BİRCAN, Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım TUĞLU, Öğr. Gör. Dr. Coşkun DOĞAN, Öğr. Gör. Hasan ISLATTI, Arş. Gör. Binnur ARABACI CANDAN, Arş. Gör. Rahim ŞENTÜRK, Yabanı Diller Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Dr. Güleser KORKMAZER, Öğr. Gör. Serap AKGÜN ve Edebiyat Fakültesi Mütercemilik-Tercümanlık Bölümünden Doç. Dr. Rahman AKALIN’ın katılımıyla dekanlık toplantı salonunda bir toplantı düzenlenmiş olup Eğitim Fakültesi Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı, Yabanı Diller Yüksekokulu ve Edebiyat Fakültesi Mütercim-Tercümanlık, Almanca bölümleri tanıtılarak eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi verilmiş; uluslararasılaşma konusunda yapılanlar anlatılmıştır. Dr. Cornelia ZIERAU,  Almanya Paderborn üniversitesi hakkında bilgiler sunarak ileriye dönük ne tür işbirlikleri yapılabileceği konusunda önerilerde bulunmuştur. Dr. Cornelia ZIERAU'n bir hafta süresince lisans ve lisansüstü öğrencilerine ders vermesi planlanmıştır.
Bu içerik 29.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 182 kez okundu.