Almanca Öğretmenliği Programı 3. Sınıf Öğrencilerinden "Her Yerde Almanca" Projesi

Almanca Öğretmenliği 3. sınıf öğrencilerimiz, Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım TUĞLU danışmanlığında  Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, her kesimden ve her seviyede yabancı dil olarak Almanca öğrenmek isteyenlere yönelik, Instagram sosyal medya platformu üzerinden sürdürülen bir proje hazırlamışlardır. Öğretmen adaylarımız paylaşımlarla, hazırladıkları her bir gönderiyle tecrübeler kazanarak ve kendisini geliştirerek alan becerilerine yönelik kazanımlar elde etmişlerdir. Mesleğe hazırlık aşamasında bu bilgilerini yaparak ve yaşayarak deneyimleme ve paylaşma tecrübesini de elde etmişlerdir. Gönderi hazırlarken ve paylaşımlar yaparken sistemli bir şekilde ilerleyip, sorumluluk ve grup çalışması bilincini kazanan öğretmen adaylarımız teoride gördükleri bilgi ve eğitimi bu projeyle pratiğe de dökme fırsatını yakalamıştır.

Projede görev alan ve özveriyle çalışan Almanca Öğretmenliği Öğretmen Adaylarımız:
1. Grup 2. Grup
SEMA KORKMAZ SİMGE ALTINSU
ŞEYMA BURSLAN DİLGE BABAT
ECE DOKTOR AYŞEGÜL ŞENGÜL
AHMET MÖNÜN AYSUN ÖZTÜRK
HİLALCAN BOZ FERNTA ETEM
ÖZNUR KAYA VEZİRE KOSOVA
SİMAY SAMATYALI ELİF PEHLİVAN
RABİA ÖZKAYA MELİSA KUZLUKLUOĞLU
MELİSA AKSÖZ İLKNUR ALKAN
ECEM YAPRAK KARAGÖZ TÜLAY CANARSLAN
HÜSNİYE ERDOĞAN

Proje kapsamında hazırlanan ve Almanca öğrenenlerin yararlanabileceği bu sosyal medya hesabına @dafturkei bağlantısından ulaşılabilir.

Bu içerik 09.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 343 kez okundu.