Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı Çevrim İçi Öğretmenlik Uygulaması Dönem Başı Toplantısı

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları ile Öğretmenlik Uygulaması II dersini yürüttüğümüz Uygulama Okulları danışman öğretmen ve okul idarecileri 10.03.2022 tarihinde çevrim içi toplantı gerçekleştirdiler. Bilgi vermek üzere Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Levent VURAL da toplantıya katıldı. Öğretmenlik Uygulaması II dersinin yürütme ve değerlendirme esasları ile okullarımızda uygulama birliği gündemi ile bir araya gelen öğretim elemanları ve öğretmenlerimiz karşılıklı bilgi paylaşımında bulundular. Toplantıya katılan anabilim dalımız öğretim elemanları ile uygulama okulları öğretmen ve idarecilerine teşekkür ederiz.
Bu içerik 11.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 221 kez okundu.