Akredite Olan Programlara Akreditasyon Belgeleri Takdim Edildi-

Dekanımız Sayın Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Musa ULUDAĞ ve Doç. Dr. Levent VURAL Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından 15.05.2020 tarihinde akredite edilen Fakültemiz beş Anabilim Dalı öğretim elemanlarını ziyaret ederek akreditasyon belgelerini takdim ettiler. Almanca Öğretmenliği Lisans Programı Akreditasyon Belgesi Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hikmet ASUTAY'a, Fen Bilgisi Öğretmenliği Lisans Programı Akreditasyon Belgesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı ve Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Eylem BAYIR'a, İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı Akreditasyon Belgesi Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı ve İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Muhlise COŞGUN ÖGEYİK'e, İlköğretim Matematik Öğretmenliği Lisans Programı Akreditasyon Belgesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aslıhan OSMANOĞLU'na ve Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programı Akreditasyon Belgesi Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emine AHMETOĞLU ve Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Zülfiye Gül ERCAN'a verildi. Sayın Prof. Dr. Sevinç SAKARYA MADEN akreditasyon sürecinde emeği geçen tüm öğretim elemanlarına teşekkür etmiş, bundan sonraki süreçte akreditasyon çalışmalarının aynı titizlikle sürdürülmesi ve diğer bölümlerin de akredite olması yönünde dileğinin olduğunu söylemiştir.
Bu içerik 11.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 846 kez okundu.