Akran Değerlendirmesi Ziyaret Takımı Toplantısı

Dekanımız Prof. Dr. Sevinç MADEN’in başkanlığını üstlenmiş olduğu Akran Değerlendirmesi Ziyaret Takımı, Prof. Dr. Yılmaz ÇAMLITEPE (Fen Fakültesi öğretim üyesi), Doç. Dr. Aysu ZEKİOĞLU KURTULDU (Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi), Öğr. Gör. Burçak SOYER PARLIYAN ( KASGEM) ve Ayşenur POLAT’ın  (Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi) katılımı ile 6 Ekim 2022 tarihinde Eğitim Fakültesi Dekanlık Binası Toplantı salonunda bir araya gelerek 13 ve 14 Ekim 2022 tarihlerinde Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesine gerçekleştirecekleri saha ziyareti ile ilgili hazırlıklarını tamamladı. Saha Ziyareti Programının oluşturulduğu toplantıda, Dekana, Birim Kalite Komisyonu Üyelerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, öğrencilere, akademik ve idari personele sorulacak sorular belirlendi. Ayrıca Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesine ait 2021 Birim İç Değerlendirme Raporu’nun okunması, Liderlik, Yönetim ve Kalite, Eğitim-Öğretim, Araştırma-Geliştirme ve Toplumsal Katkı başlıklı bölümlerin değerlendirilmesi ve rapor yazılması ile ilgili görev dağılımı yapıldı.
Bu içerik 07.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 194 kez okundu.