Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

17 Ekim 2024 tarihinde Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Mustafa HATİPLER, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Eylem BAYIR (Dekan V. Görevi Uhdesinde), Prof. Dr. Ahmet Muzaffer DEMİR, Prof. Dr. Mustafa TAN ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat ÜSTÜNDAĞ katıldı.

Toplantıda Eğitim Fakültesi’nin mevcut durumu, sunmuş olduğu imkanlar, sivil toplum faaliyetleri ve fakültenin geleceğe dönük hedefleri üzerinde duruldu. Rektör Prof. Dr. Mustafa HATİPLER, Akademik Kurul’a hitaben yaptığı konuşmada, Eğitim Fakültesi’nin gelişimine katkı sağlayacak eylemlerin her zaman destekleneceğini vurguladı. Bu bağlamda, akademik başarıların artırılması ve eğitim kalitesinin yükseltilmesi için işbirliklerinin önemine dikkat çekti.

Dekan V. Prof. Dr. Eylem BAYIR ise fakültenin büyümesi için yenilikçi fikirlerin önemine değinerek, kalite ve akreditasyon konularında üniversiteye sağlanacak katkıların altını çizdi. Eğitim Fakültesi’nin, öğrenci ve akademik personel işbirliğiyle daha ileriye taşınacağına inandığını belirtti.

Toplantıda ayrıca, fakültenin sivil toplum kuruluşlarıyla olan iş birlikleri, toplumsal projeler ve öğrenci etkinlikleri gibi konular üzerinde de fikir alışverişinde bulunuldu. Eğitim Fakültesi’nin, sadece akademik alanda değil, toplumsal sorumluluk projelerinde de aktif rol oynamasının önemi vurgulandı.

Bu toplantı, Eğitim Fakültesi’nin vizyonunu netleştirmek ve hedeflerini belirlemek açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Akademik Kurul üyeleri, fakültenin gelecekteki hedeflerine ulaşması için gerekli stratejilerin belirlenmesi konusunda fikirlerini paylaştılar.
Bu içerik 18.10.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 138 kez okundu.