4. Sınıf Öğrencilerinin Ara Sınavlarının Uzaktan Öğretim Yöntemleri ile Çevrimiçi Yapılacağına İlişkin Duyuru

31. 03. 2023 Tarihli Senato Kararı ile Bahar dönemindeki ara sınavların (özel öğrencilik hakkı verilen uygulama eğitimi içeren ve 1. maddenin c bendinde belirtilen program/sınıflar hariç) "şeffaflık ve denetlenebilirlik" ilkesi esas alınarak uzaktan öğretim yöntemleriyle çevrimiçi olarak akademik takvimde yer alan ara sınav tarihlerinde yapılmasına" karar verilmiştir.

Ancak Eğitim Fakültesi 4. sınıf öğrencilerinin öğretmenlik uygulaması dersini bulundukları illerde almaları sebebi ile 05. 04. 2023 tarihli Eğitim Fakültesi Yönetim Kurulu Kararı ile 4. Sınıf öğrencilerinin öğretmenlik uygulaması dersi hariç geri kalan tüm derslerinin ara sınavlarının uzaktan öğretim yöntemleri ile çevrimiçi yapılmasına karar verilmiştir.
Bu içerik 05.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 628 kez okundu.