4. Sınıf Anasanat Atölye Yıl Sonu Resim Sergisi

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi 30.yıl etkinlikleri kapsamında, Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı ve Edirne Hasan Rıza Güzel Sanatlar Lisesi iş birliğiyle, Resim-İş Eğitimi Bilim Dalı öğretim üyeleri Doç. Dr. Ayfer UZ ve Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ’ün 4. Sınıf Anasanat Atölye öğrencilerinin “4. Sınıf Anasanat Atölye Yıl Sonu Resim Sergisi” açılışı 12 Mayıs 2022 tarihinde Edirne Hasan Rıza Güzel Sanatlar Lisesi Sergi Salonunda düzenlenmiştir. Serginin açılışı Dekanımız Prof. Dr. Sevinç MADEN SAKARYA, Genel Sekreter yardımcımız Ahmet SEZGİN, Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ, Doç. Dr. Ayfer UZ, Doç. Dr. Figen GİRGİN, Doç. Dr. MEHTAP KODAMAN, Dr. Lale ASLAN, Dr. Suzan ARSLAN Öğr. Gör. Şahin MEMMEDOV, Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri ve öğrencileriyle birlikte gerçekleşmiştir. Sergide 4. Sınıf Anasanat Atölye öğrencilerinden 25 öğrencinin 40 çalışması yer almıştır. Sergi 20 Mayıs 2022 tarihine kadar ziyaret edilebilir.
Bu içerik 13.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 210 kez okundu.