“4. Sınıf Anasanat Atölye Mezuniyet Resim Sergisi” Gerçekleşti

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyeleri Doç. Dr. Ayfer UZ ve Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ’ ün 4. Sınıf Anasanat Atölye öğrencilerinin “4. Sınıf Anasanat Atölye Mezuniyet Resim Sergisi” açılışı Rektörlük Balkan Kongre Merkezinde 10 Haziran 2022 tarihinde saat:13.00’da yapılmıştır. Serginin açılışına dekanımız Prof. Dr. Sevinç MADEN, dekan yardımcımız Doç. Dr. Levent VURAL, dekan yardımcımız Doç. Dr. Şahin DÜNDAR,  Doç. Dr. Aylin GÜRBÜZ, Doç. Dr. Ayfer UZ, Doç. Dr. Figen GİRGİN, Doç. Dr. MEHTAP KODAMAN, Dr. Lale ASLAN, Dr. Suzan ARSLAN, Öğr. Gör. Şahin MEMMEDOV, Öğr. Gör. Şerife BİLGİ, veliler, sanatseverler ve öğrencilerimiz katılım göstermiştir. Sergide 4. Sınıf Anasanat Atölye öğrencilerinden 25 öğrencinin yaklaşık 50 çalışması yer almıştır.
Bu içerik 15.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 232 kez okundu.