31.12.2023 Tarihli 32416 Sayılı Resmi Gazete’de Üniversitemiz Tarafından İlan Edilen Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

31.12.2023 tarihli 32416 sayılı Resmi Gazete’de üniversitemiz tarafından ilan edilen Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı 2547 sayılı Kanunun 50. Maddesinin (d) fıkrası kapsamında araştırma görevlisi alım ilanı doğrultusunda “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik’in 10. Maddesi uyarınca araştırma görevlisi adayları için Ön Değerlendirme Komisyonu tarafından yapılan Ön Değerlendirme sonucunda, giriş sınavına katılacak olan adayların isimleri belirlenmiş olup, isimlerin yer aldığı listeye ekte yer alan PDF dosyasından ulaşılabilmektedir.
Bu içerik 22.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 841 kez okundu.