"29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI” Çevrim İçi Sergisi

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI” Çevrimiçi Sergisi, Sanatın Yedi Rengi Derneği (SAYRED) ve Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliğiyle SAYRED ve Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü adına Doç. Dr. Figen GİRGİN tarafından düzenlenmiştir.
Sergide, SAYRED üyeleri ve Trakya Üniversitesi’nden akademisyenler olmak üzere 30 sanatçının eserleri yer almakt/adır.
Serginin müziği: G.Donizetti Sextet from “Lucia di Lammermoor” Larghetto Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim elemanlarından Keman: Dr. Gül SAKARYA, Piyano: Arş. Gör. Cengizhan ŞİRİN tarafından seslendirilmiştir.
Sergi 29 Ekim 2021 tarihinde saat: 17.00’den itibaren www.sayred.org web sitesinde online olarak paylaşılacaktır. Sergiye 29 Ekim-8 Kasım 2021 tarihleri arasında ulaşılabilir.

Bu içerik 25.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 276 kez okundu.