24 Nisan 2024 tarihinde 16:30'da izleyicilere açılan ve 24 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında sürecek olan, Sanat Dernekleri Platformu- Sader - Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Uluslararası Sanat-Edebiyat buluşması-7: Edirne etkinliği

Uluslararası Ressam Dayanışması Derneği, Trakya Ressamlar Derneği, Trakya Şairler ve Yazarlar Derneği ve Marmara Güzel Sanatlar Derneğinin etkinliğimize katılımlarıyla Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu Fuaye alanında halkın beğenisine sunuldu. Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının coşkuyla kutlandığı etkinlikte Sanat Dernekleri Platformu olarak birleşen dernek üyelerinin, üniversite öğretim elemanlarının, üniversite ve lise öğrencilerinin ve 8 farklı ülkeden sanatçının görsel sanatların farklı tekniklerinde eserleri sergileniyor. Trakya Bölgesi yazar ve şairleri ise aynı etkinlikte kitaplarını imzalıyor. Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu Fuayes alanında 30 Nisan 2024 tarihine kadar sürecek etkinlik hafta sonu da izlenebilecek.
Bu içerik 26.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 122 kez okundu.