24 Kasım Öğretmenler Günü Sergisi 24 Kasım ile 6 Aralık Tarihleri Arasında Ziyaretçilerini Ağırlayacak

Trakya Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen "24 Kasım Öğretmenler Günü Sergisi," Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen önemli bir etkinlik olarak dikkat çekmektedir. Sergi, Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Fuaye alanında, 24 Kasım ile 6 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacaktır.

Etkinliğin açılışı, 24 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Açılışa, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin AYDOĞDU, TÜ Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin, eser sahipleri, Eğitim Fakültesi öğretim elemanları, öğretmen adayları ve idari personelden oluşan çok sayıda davetli katılım göstermiştir.

Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Fuaye alanındaki sergi, 6 Aralık 2023 tarihine kadar açık kalacak olup, sanatseverleri ve eğitim camiasını bu anlamlı etkinlikte bir araya getirmeye devam edecektir.
Bu içerik 29.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 132 kez okundu.