2024-2025 MEZUNLARA YÖNELİK PEDAGOJİK FORMASYON ÖĞRENCİ NUMARASI VE TRAKYA UZANTILI WEB MAİL (ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN) HAKKINDA DUYURU

Mezunlara yönelik pedagojik formasyon kursiyer öğrencileri aşağıdaki bağlantıyı kullanarak öğrenci numaralarını öğrenebilirler.
  • Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.    (Yanlızca T.C. Kimlik numarası yazılması yeterlidir.) (Formasyon Öğrenci Numaraları 2498 ile başlamaktadır.)

• Trakya Uzantılı Öğrenci web mail adresini öğrenmek ve öğrenci şifrenizi T.C. Kimlik numarası yapmak için aşağıdaki gösterilen kısımdan yapabilirsiniz.  Tek Noktadan erişime giriş için  tıklayınız.
    Tek Noktadan Erişime giriş için E-Psota Adresi kısmına  web mailinizin sadece kullanıcı adını yazmanız yeterlidir.  @trakya.edu.tr yazmanıza gerek yoktur.

Resim
Bu içerik 16.10.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 1979 kez okundu.