2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI (EK MADDE 1) İLE YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin Ek Madde 1'i uyarınca;
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Üniversitemiz birimlerine Ek Madde 1 (Merkezi Yerleştirme Puanı) ile yatay geçiş başvurularının Yatay Geçiş Başvuru ve Değerlendirme Takvimi’nde  belirlenen tarihler içerisinde istenilen bilgi ve belgeler ile birlikte Fakültemize yapılması gerekmektedir.
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı yatay geçiş kontenjanları için başvurular 01.08.2024 tarihinde başlayacak olup öğrencilerimizin aşağıda istenen belgeler ile birlikte 15.08.2025 tarihine kadar  başvurmaları gerekmektedir. Başvurular 23.08.2024 tarihine kadar değerlendirilecek olup sonuçlar 26.08.2024 tarihinde fakültemiz internet sayfamızdan açıklanacaktır.

Ek-Madde 1 Karar Metni , Başvuru Şartları ve Yerleştirme Takvimi için için Tıklayınız.    

EĞİTİM FAKÜLTESİ EK MADDE-1 (MERKEZİ PUAN İLE) YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.  Not: EK  Madde-1 (Merkezi Puan ile) Yatay Geçiş Başvuru Yapılmadan Önce Merkezi Puana Göre Yatay Geçiş Başvuru Bilgi Sistemine kayıt olunması gerekmektedir.


Taban Puanları için Tıklayınız

Bilgi için Eğitim Fakültei Öğrenci İşleri Mail Adresimiz: ogr05@trakya.edu.tr

Başvuru İçin İstenen Belgeler:


1)      EK-1 MADDE (MERKEZİ PUAN) YATAY GEÇİŞ DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.  (DİLEKÇE T.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİNE BAŞVURULAR İÇİN GEÇERLİDİR.)

2)      ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesi ve YKS Sonuç Belgesi

3)      Öğrenci Not Belgesi (Transkript) (Elektronik İmzalı)

4)      Disiplin Cezası Almadığına İlişkin Belge (Elektronik İmzalı)

5)      Öğrenci Belgesi (Elektronik İmzalı)

6)      Ders Planı ve Ders İçeriği (Geçtiğiniz derslerin ders içeriklerin olması yeterlidir.)

7)      Daha Önce Ek.1. Maddeden Yatay Geçiş Yapmadığına Ve Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Olmadığına dair belge (diğer belgelerde belirtilebilir)

8)      DGS ile Yerleşen Öğrencilerin DGS Sonuç Belgesi ve DGS Yerleştirme Belgesi

9)      Hazırlık Sınıfında Başarılı Olduğunu Gösterir Belge (Hazırlık Sınıfı Olan Bölümlerimiz için)

Not 2: Yukarıda başvuruda istenen evrakların teslimi hususunda eksiklik ya da hata olması durumunda, değerlendirme sürecinde başvurular eksik ya da hatalı evrak nedeniyle değerlendirmeye alınmayacaktır.
Bu içerik 30.07.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 4110 kez okundu.