2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

Üniversitemiz 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Eğitim Fakültesi için Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kontenjanları İle Başvuru ve Değerlendirme Takvimi açıklanmıştır.

Eğitim Fakültesi Kurumlararası yatay geçiş esasları ile kontenjanlar için tıklayınız.
 


Eğitim Fakültesi Başvuru ve Değerlendirme Takvimi için tıklayınız.

EĞİTİM FAKÜLTESİ KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.       Not: Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Yapılmadan Önce Yatay Geçiş Başvuru Bilgi Sistemine kayıt olunması gerekmektedir.

Bilgi için Eğitim Fakültei Öğrenci İşleri Mail Adresimiz: ogr05@trakya.edu.tr

Eğitim Fakültesine Başvurular 08.08.2024 tarihine kadar değerlendirilecek olup, sonuçlar 09.08.2024 tarihinde fakültemiz internet sayfasından ilan edilecektir.

 T.Ü. Eğitim Fakültesine Başvuru için gerekli belgeler.  

1)      Başvuru dilekçesi Kurumlar Arası Yatay Geçiş Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.  (DİLEKÇE T.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİNE BAŞVURULAR İÇİN GEÇERLİDİR.)

2)      Öğrenci Belgesi (Elektronik imzalı-onaylı) 

3)      Disiplin cezası almadığına ilişkin belge ve Yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge (diğer belgelerde belirtilebilir) (Elektronik imzalı-onaylı)

4)      Öğrenci Not Belgesi (Transkript) (Elektronik imzalı-onaylı)

5)      ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesi ve ÖSYS Sonuç belgesi

6)      Hazırlık Sınıfında Başarılı Olduğunu Gösterir Belge (Hazırlık Bölümü Olan Bölümlerimiz İçin) (Elektronik imzalı-onaylı)

7)      İkinci Öğretimden Örgün Öğretime yatay geçiş yapmak isteyen öğrencilerin ayrıca bulundukları sınıfın bütün derslerini vermek ve ilk %10’a girmek suretiyle bir üst sınıfa geçtiklerine ilişkin resmi belge.(sadece ikinci öğretim öğrencileri için)

Not: Yukarıda başvuruda istenen evrakların teslimi hususunda eksiklik ya da hata olması durumunda, değerlendirme sürecinde başvurular eksik ya da hatalı evrak nedeniyle değerlendirmeye alınmayacaktır.

Bu içerik 13.07.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 6583 kez okundu.