2023-24 Pedagojik Formasyon Programı Kontenjanlar-Online Başvuru ve Kesin Kayıt hakkında bilgilendirme

Üniversitemiz Pedagojik Formasyon Yönergesi gereği kontenjanı bulunan bölümler için tekrar online başvuru açılarak not ortalaması dikkate alınmadan başvuru sırasına göre kayıt hakkı verilecektir.

Toplam Kontenjan : 30

Başvuru İçin Tıklayınız

Online Başvuru :11 EKim 2023 tarihi saat 14:00 da başlayıp, 12 Ekim 2023 saat 18:00 da bitirilecektir.

Online Başvuru Sonuçlarının İlanı: 12 Ekim 2023 tarihi saat 11:00 de başvuru önceliğine göre (not ortalaması dikkate alınmadan) ilan edilecektir.

Herhangibir nedenle ücret iadesi yapılmamakta olup, kişilerin beyanlarının doğruluğuna göre ücret yatırmaları gerekmektedir.

Kesin Kayıt Bilgileri: Kayıtlar Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığında  12-13 Ekim 2023 tarihleri mesai saatlerinde aşağıdaki evraklarla şahsen ve ya noter vekili aracılığıyla yapılacaktır.

1. Kesin kayıt ve feragat dilekçesi (ıslak imzalı) (Formasyon Biriminden temin edilecektir)
  2. Nüfus cüzdan fotokopisi (aslını ibraz etmek kaydıyla)
  3. Mezuniyet belgesi ya da diploma (Aslı ya da üniversiteler veya ilgili kurumlarca onaylanmış tasdikli sureti ya da E Devlet üzerinden alınmış barkodlu mezuniyet belgesi)
  4. Onaylı not durum çizelgesi (Aslı veya üniversiteler ya da ilgili kurumlarca onaylanmış tasdikli sureti ya da E Devlet üzerinden alınmış barkodlu not durum belgesi)
  5. İki (2) adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş - arka yüzüne Ad, Soyad ve T.C. Kimlik Numarası yazılmalı)
  6. Öğrenim ücretinin ilk taksiti (4481 TL) yatırıldığına dair banka dekontu ya da ATM Bilgi Fişi. (İnternet bankacığı ve Atm üzerinden ücret yatıranlar açıklama kısmına T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı ve Formasyon Alanını yazması gerekmektedir.)

E. BANKA HESAP BİLGİLERİ:

EFT şeklinde ödemeler için  ;

Banka / Şubesi: Edirne Şubesi

Hesap adı         : Trakya Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

IBAN                 : TR07 0001 0000 9732 0802 9151 08

DİKKAT!!!: Kesin kayıt hakkı kazananların listesi ilan edilmeden lütfen herhangi bir ücret yatırmayınız.

ATM Hesaba para yatırma ve Havale şeklinde ödemeler için ;

Hesap Adı                        : Trakya Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Şube Kodu                       : 0097

Hesap Numarası             : 32080291-5108

Bu içerik 11.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 27964 kez okundu.