2023-2024 GÜZ YARIYILI MİCROSOFT TEAMS UYGULAMASI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi Yeni Oluşturulan Teams Hesapları Hk.

Trakya Üniversitesi’nin Yeni Kayıt Yaptıran Değerli Öğrencileri;

02/10/2023 tarihinden itibaren Microsoft Teams üzerinden derslere katılabilmeniz için,  adınıza tanımlı kullanıcıadı@trakya.edu.tr kurumsal e-posta hesabınızdaki kullanıcı adı ile aynı olacak şekilde kullanıcıadı@ogr.trakya.edu.tr  uzantılı yeni teams hesabınız tanımlanmıştır.

Yeni tanımlanan Microsoft Teams hesabınızın kullanıcı adı (ogr.trakya.edu.tr) ve şifre formatına ait bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

Kullanıcı adı :      kullanıcıadı@ogr.trakya.edu.tr

Şifre formatı :      Microsoft Teams hesabınızın şifresi aşağıda belirtilen formattadır.

• İlk Adının ilk harfi, Büyük olacak ve Türkçe karakter olmayacak
  • Öğrenci Numarasının ilk 5 hanesi
  • İlk Soyadının ilk harfi, Büyük olacak ve Türkçe karakter olmayacak
  • Sonuna @ ilave edilecek

Öğrencilerin Ekibe Kod İle Katılması

Dersler ayrı ayrı Ekipler içinde işlenecektir. İlgili dersin Ekibine katılabilmeniz için kodunu bölümün haftalık ders programından öğrenebilirsiniz.

1.Microsoft Teams sayfamızda sol menüde Ekipler menüsüne tıklıyoruz. Açılan pencerede “Ekip oluştur veya bir ekibe katıl” butonuna tıklıyoruz.

2.Açılan pencerede gösterilen alana Ekip Kodunu yazarak “Ekibe katıl” butonuna tıklıyoruz. Böylece ilgili dersin ekibine katılmış olacaksınız. İlgili dersin gün ve saatinde katılmış olduğunuz ekip içinden dersinizi takip edebileceksiniz.

Bu içerik 03.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 4286 kez okundu.