2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Oryantasyon Programı 4 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 11.30’da Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim elemanları ve 1. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen oryantasyon programında Arş. Gör. Fatmagül Gürbüz tarafından öğrencilere şu başlıklarda bilgiler verilmiştir:

Üniversite Tanıtımı
Akademik Kadro
Fakülte Tanıtımı
Fakülte Yönetimi
Eğitim Bilimleri Bölümü Tanıtımı
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Tanıtımı
Ders Kaydı
Derslere Devam
Sınavlar
Microsoft Teams Uygulaması Hakkında Bilgilendirme
Ders Programları
Ders İçerikleri
Kütüphane
Öğrenci İşleri
Kantin ve Yemekhaneler
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Topluluklar
Akademik Takvim
Gerçekleştirilen Etkinliklerden Örnekler

Oryantasyon programı sonrası Trakya PDR Topluluğunu Başkanı PDR 2. sınıf öğrencisi Duygu Melek Nehir tarafından Trakya PDR Topluluğu tanıtılmış ve topluluk etkinliklerine ilişkin bilgi verilmiştir. Trakya PDR Topluluğu Ekip Üyesi PDR 2. sınıf öğrencisi  Boran İbiş tarafından öğrencilerin birbirini tanıması amacıyla top oyunu etkinliği gerçekleştirilmiştir. Son olarak öğrencilere topluluğun hazırladığı bileklikler dağıtılmış ve program sonlandırılmıştır.
Bu içerik 12.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 196 kez okundu.